Kategórie

IMT Smile a Lúčnica prepisujú históriu: Vypredali zimák a pridávajú ďalší koncert

Hudobno-tanečný projekt Made in Slovakia kapely IMT Smile a Umeleckého súboru Lúčnica ovládne aj túto zimu koncertné pódiá. Toto netradičné spojenie sa už o pár dní vydá na turné, ktoré sa podľa pôvodných plánov malo s divákmi rozlúčiť 9. januára 2016 na Zimnom štadióne O. Nepelu. Rozlúčka sa však pre veľký záujem posúva o deň neskôr.

Bratislava 9. 12. 2015 (hudba.sk)

IMT Smile a Lúčnica sa po minuloročnom úspechu a vypredaných koncertných halách rozhodli pred tohtoročnými sviatkami predstavenie Made in Slovakia ešte raz zopakovať. Fanúšikovia ich však opäť prekvapili, a tak sa k jednému rozlúčkovému predstaveniu pre obrovský záujem o vstupenky postupne pridávali ďalšie. Už počas jesene sa preto rozhodli pripraviť aj prvé vystúpenie projektu v najväčšej krytej hale na Slovensku, v ktorej sa konajú koncerty svetových hviezd – Zimnom štadióne O. Nepelu v Bratislave (Slovnaft aréna). Termín je 9. januára 2016 a malo ísť o úplne posledný koncert úspešného projektu.

Už teraz, mesiac po zverejnení januárového predstavenia, sú však takmer všetky vstupenky vypredané a facebookovú stránku projektu, ako aj rôzne stránky s inzerátmi, začali zaplavovať žiadosti o ďalšie lístky. Najmä v posledné týždne boli zaznamenané rekordné predaje vstupeniek na Made in Slovakia, ako aj dopyt po lístkoch na sedenie, ktoré sú už dlhšie vypredané. Pridávajú preto ešte jeden termín – 10. januára 2016, opäť na “zimáku”. Veľkolepá rozlúčka s projektom tak bude v januári dvojnásobná.

Ivan Tásler: Považujem to za historický úspech

“Vôbec to nebolo ľahké rozhodovanie neustále pridávať ďalšie a ďalšie termíny, takýto záujem naozaj nikto z nás nečakal. Považujem to za historický úspech na Slovensku. Zároveň všetkým fanúšikom ďakujeme za prejavenú priazeň a sľubujem, že to, čo na našich predstaveniach zažijú, bude naozaj obrovská show a úžasný hudobno-tanečný zážitok. Spravíme pre to všetko, my IMT Smile, Lúčnica, i každý jeden človek, ktorý na predstaveniach spolupracuje,” sľubuje Ivan Tásler, líder IMT Smile a jeden z producentov projektu.

IMT Smile a Lúčnica sa tak počas tohtoročnej zimy s predstavením Made in Slovakia v réžii Jána Ďurovčíka, s choreografiami umeleckého vedúceho Lúčnice prof. Štefana Nosáľa a hitmi IMT Smile predstavia publiku dovedna až sedemkrát. 14. a 15. decembra v Košiciach, 19. decembra v Prahe a v hlavnom meste odohrajú koncerty 21. a 22. decembra a v novom roku 9. a 10 januára. Všetky koncerty začínajú o 19:00.

video
play-sharp-fill
01:01

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Anna Tásler-Onderková, PR manažérka projektu Made in Slovakia. Viac podrobností nájdete na oficiálnej stránke projektu www.facebook.com/imtlucnica.

Foto: Katarína Orešanská